Adopting Terror (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tim en Cheryl adopteren na lang wachten de beeldschone baby Mona. Het echtpaar kan hun geluk niet op. Maar dan...
Adopting Terror

Adopting Terror

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 26 min

Tim en Cheryl adopteren na lang wachten de beeldschone baby Mona. Het echtpaar kan hun geluk niet op. Maar dan begint de biologische vader van Mona hen te stalken. Hij gooit het leven van Tim en Cheryl overhoop en is vastbesloten om Mona terug te krijgen. Om dat te realiseren gaat hij erg ver...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Adopting Terror aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Het leek mij z'on echte woensdagavond-film van RTL... En die vind ik echt heerlijk om naar te kijken. Een lekker meeslepend drama. Aan het begin is dit zeker ook het geval, in het midden/einde krijgt de film toch een aangename verrassende wending, het verhaal zit heel anders in elkaar dan je zou denken en geeft de film meer pit! Tijd is omgevlogen met de film. Ik houd ervan. Ook opgenomen in een heerlijk rustige omgeving zodat je de aandacht goed kunt vasthouden!

Reviews

Sandra
Na de trailer te hebben gezien dachten wij: dit is een perfecte film voor ons! Het begin was niet echt geweldig maar naarmate de film vordert werd hij steeds beter. Nu wij de film hebben gezien vinden wij het toch wel een goeie film... Van ons krijgt hij een dikke pluim! Als je na de trailer twijfelt zeggen wij kijken... Je krijgt er geen spijt van!!!!
loading