The Best Man Holiday (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Harper Stewart is een schrijver die op het punt staat om zijn autobiografisch werk uit te brengen. Dan wordt...
The Best Man Holiday

The Best Man Holiday

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 58 min

Harper Stewart is een schrijver die op het punt staat om zijn autobiografisch werk uit te brengen. Dan wordt hij door zijn beste vriend Lance Sullivan gevraagd om getuige te zijn op diens huwelijk, waardoor hij zijn boekrelease moet uitstellen. In het boek onthult hij echter dat hij een geheime relatie heeft gehad met de aankomende bruid.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Best Man Holiday aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Eén van de beste feel good en feel bad movies die ik ooit gezien heb. Doorspekt met humor die echt leuk is en ook de broederschap die je zo terugziet tussen alle delen van de groep. Daarnaast maken de actuele topics deze film een te gekke en erg mooie film om te kijken!
loading