Getaway (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brent Magna, een voormalige autocoureur, moet terug achter het stuur nadat zijn vrouw ontvoerd wordt door een mysterieus...
Getaway

Getaway

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 26 min

Brent Magna, een voormalige autocoureur, moet terug achter het stuur nadat zijn vrouw ontvoerd wordt door een mysterieus persoon, die hem dwingt een aantal gevaarlijke opdrachten uit te voeren. Zijn enige bondgenoot is de jonge hacker The Kid. Samen proberen zij Brent's vrouw te redden door gehoorzaam de instructies van de ontvoerder op te volgen, die hen constant in de gaten houdt via camera's, geïnstalleerd in Brent's auto.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Getaway aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Umit
Na zo'n lange tijd weer een topfilm bekeken. Zeker om naar te kijken

Reviews

Anoniem
Ik vind het zelf heel leuk om films te kijken met daarin racen van auto's. Deze film sprak mij daarom erg aan, ook omdat in deze film een erg goed verhaal zit en alles goed in elkaar doorloopt. Ook vind ik het mooi dat het om een bepaalde tijd gaat dat er wat moet gebeuren. Ook vind ik het leuk dat er een jonger iemand in deze film speelt
Shirley
De vrouw van een voormalig autocoureur wordt ontvoerd door een onbekende, die hem dwingt allerlei gevaarlijke opdrachten uit te voeren. Om haar terug te krijgen wordt hij bijgestaan door de dochter van een CEO van een bank. Een hele spannende film met Selena Gomez. En die is niet op haar mond gevallen in de film, gezien de taal die ze uitslaat. De film is het kijken waard vooral van liefhebbers van racefilms als Fast en Furious. Het houdt je tot het einde van de film geboeid!
loading