Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ernst en Bobbie horen dat een prachtig bos in de buurt gekapt gaat worden. Op deze plek wil de...
Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix

Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 3 min

Ernst en Bobbie horen dat een prachtig bos in de buurt gekapt gaat worden. Op deze plek wil de gemene Wolter Onix een asfaltfabriek bouwen om daarna heel Nederland en België te asfalteren. Ernst en Bobbie zijn het hier natuurlijk niet mee eens en besluiten in actie te komen. Ze maken een afspraak met Wolter en die wil het bos best laten staan, maar dan wil hij dat Ernst en Bobbie drie opdrachten vervullen: een groot popconcert organiseren, de wereldberoemde popster McBigtime als hoofdact laten optreden én een gouden microfoon vinden. Ze gaan de uitdaging aan en krijgen hulp van de mooie tv-reporter Suzy. De toekomst van het bos ligt nu in handen van de twee dappere helden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ernst, Bobbie en de Geslepen Onix aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film voor kinderen. Figuren van vroeger die een leuke kinderfilm in elkaar hebben gedraaid. Lachen!
loading