Amy (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Amy Miller is lid van een gemeenschap van strenge Amish-gelovigen die de wetten van het Nieuwe Testament tot op de letter...
Amy

Amy

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 30 min

Amy Miller is lid van een gemeenschap van strenge Amish-gelovigen die de wetten van het Nieuwe Testament tot op de letter naleven. Op een dag, tijdens een mooi moment met haar vriend, ziet ze een mysterieuze schim. Kort daarna begint ze te beseffen dat haar nichtje Rebecca wordt bedreigd door een gruwelijk kwaad. Rebecca gedraagt zich steeds vreemder en zegt de meest angstaanjagende dingen. Dan vallen er in korte tijd enkele doden in de gemeenschap, onder wie Rebecca. Amy realiseert zich dat het hele dorp gevaar loopt, maar haar grootmoeder wil niet dat ze gaat rondbazuinen wat er met Rebecca en de anderen is gebeurd. Amy is ten einde raad. Begrafenisondernemer Christopher biedt haar zijn hulp aan, maar Amy vertrouwt hem niet. Wanneer ze echter zelf in de greep raakt van een boze geest, heeft ze geen keuze meer. Zal Christopher erin slagen Amy te redden en de ondergang van de gemeenschap te voorkomen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Amy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
tim
Mijn hemel waar moet ik beginnen? Ik denk zo bij het slechte acteerwerk, het slechte verhaal, niet uitgewerkt en vooral de special effects, WAUW zo slecht. Krijgt van mij echt gewoon een 1, dit is zo'n film waarvoor je betaald moet worden als je hem zou gaan kijken, wat slecht.
Coen en Nelly
Over deze film valt niet zoveel te zeggen. Een niemendalletje en ook echt niet spannend. Het acteerwerk was ook niet om over naar huis te schrijven, het leek haast wel of de acteurs er zelf geen zin in hadden. We hebben hem afgekeken, maar daar is ook alles mee gezegd. Niet huren, zou ons advies zijn. Deze film vonden we onvoldoende en krijgt een drie.
loading