Veronica Mars (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tien jaar nadat Veronica afstudeerde van school keert ze terug voor een reünie. Ze is in die 10 jaar geen enkele...
Veronica Mars

Veronica Mars

Misdaad Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 43 min

Tien jaar nadat Veronica afstudeerde van school keert ze terug voor een reünie. Ze is in die 10 jaar geen enkele keer teruggekeerd en heeft een rechtenopleiding gevolgd. Eenmaal op de reünie treft ze veel oude bekenden waaronder haar ex Logan. Echter wordt hij ervan beschuldigd de moord te hebben gepleegd op zijn beroemde vriendin. Veronica trekt nog een keer, met de hulp van haar vader en vriendin, de detectiveschoenen aan en gaat op onderzoek uit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Veronica Mars aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film en spannend zo als je mag verwachten van Veronica Mars :)

Reviews

Anoniem
Als het driekwart van de film duurt voordat het een beetje spannend wordt, dan is dat lang wachten. Het script is niet alleen grotendeels taai, maar ook erg Amerikaans. Er zijn veel zogenaamd grappige of spitsvondige verwijzingen naar Amerikaanse personen en situaties. Als je daar niet mee bekend bent, is het bij vlagen niet mogelijk om te volgen wat bedoeld wordt. Ik zou deze film niet aanraden.
Anoniem
Onderwerp had veel mogelijkheden kunnen bieden tot een interessant en spannend verhaal. Maar uiteindelijk lijkt het vooral een egodocument van het hoofdpersonage. Waarop ze op het laatst alle clichés opnoemt die al heel vaak gebruikt zijn in detectives maar hier komen ze in een riedeltje allemaal achter elkaar. Dus dat viel een beetje tegen. Desalniettemin kan het wel een afleidend filmpje zijn.
Anoniem
Heeeeeeeeel saaaaaaai!!!
loading