Ninja, Shadow of a Tear (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vecht met iedereen en vertrouw niemand. Het is de erecode van overleven welke beoefend wordt door...
Ninja, Shadow of a Tear

Ninja, Shadow of a Tear

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 31 min

Vecht met iedereen en vertrouw niemand. Het is de erecode van overleven welke beoefend wordt door martial-arts meester Casey Bowman nadat zijn leven verwoest is door een daad van geweld. Op zoek naar wraak, speurt de Amerikaan de moordenaar op met behulp van een wijze sensei. Zijn enige aanwijzing: een reeks slachtoffers wiens hals tekenen vertonen van wurging middels prikkeldraad. Zijn einddoel is de sinistere drugsbaron Goro, die de straten beheerst. Om zich voor te bereiden op de ultieme confrontatie moet hij veranderen in een onzichtbare krijger die de naam Ninja eer aan doet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ninja, Shadow of a Tear aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Casey heeft zijn eigen Martial Arts training school. Op gegeven moment wordt zijn vrouw vermoord. Dit is heel zwaar voor hem en hij keert zich tot zijn vriend. Als hij gestuurd door zijn vriend op zoek gaat naar de moordenaar, neemt het verhaal een verrassende wending. Spannend tot het eind, veel gevechten en actie. Hele leuke film als je van Martial Arts houdt en een verrassend eind. Kijken dus!!!

Reviews

Anoniem
Een hele goede film. Spannend, goed verhaal en ook nog een mooi eind. Een aanrader!
Harry
Op basis van de trailer en de andere review gaan kijken. Het is inderdaad geen ingewikkeld verhaal. Wraak is de drive en uiteindelijk een happy end. De actiescènes zijn zeer spectaculair. Vooral de duo-gevechten, de zwaardscènes, zijn perfect uitgevoerd en opgenomen. Jammer dat de vrouwelijke hoofdrol een korte rol was. Ook wijze spreuken die als een rode draad door de film lopen. Als je van actie houdt dan gewoon kijken.
Roy
In zijn genre een goede film, veel actie met een beetje drama.
Het verhaal mag dan standaard zijn: man neemt wraak voor de moord op zijn vrouw, maar heeft naar het einde toe een aardige twist.
Het tempo ligt aardig hoog en gevechten zijn er in overvloed en goed uitgevoerd.
Ik vond de film zeer vermakelijk en verrassend goed gemaakt.
loading