Moordvrouw 3.01 - Laatste Vlucht (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een terras komt een parachutist uit de hemel gevallen. Het blijkt dat zijn scherm niet is...
Moordvrouw 3.01 - Laatste Vlucht

Moordvrouw 3.01 - Laatste Vlucht

Series Drama Misdaad Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 40 min

Op een terras komt een parachutist uit de hemel gevallen. Het blijkt dat zijn scherm niet is opengegaan. Fenna Kremer en haar collega's onderzoeken of het hier gaat om een ongeluk, of dat er iets anders aan de hand is. Ondertussen heeft Fenna zorgen om haar vader en ontstaan er binnen het rechercheteam spanningen die niet zonder gevolgen blijven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Moordvrouw 3.01 - Laatste Vlucht aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Super spannende serie, goede acteurs en fantastische verhalen. Heerlijk met mijn vriend samen alle afleveringen terug kijken vanaf seizoen 1. Kijk ze nu niet eens meer op de tv, maar alleen nog hierop zodat het nog spannender blijft om te kijken. even lekker een avondje thuis op de bank en dan lekker moorvrouw kijken. Super dat jullie alle seizoenen erop hebben staan. bedankt namens mij en mijn vriend!
loading