Bad Country (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer politierechercheur Bud Carter uit Baton Rouge huurmoordenaar Jesse Weiland arresteert, haalt hij Jesse over om...
Bad Country

Bad Country

Actie Misdaad
Jaar: 2014 Duur: 1 u 40 min

Wanneer politierechercheur Bud Carter uit Baton Rouge huurmoordenaar Jesse Weiland arresteert, haalt hij Jesse over om tipgever te worden en de machtigste misdaadorganisatie van het Zuiden te verraden. Als het syndicaat opdracht geeft Carter te vermoorden en Weiland als verklikker ontmaskert, gaan de twee samenwerken om de bende te ontmantelen en hun leider die de moordopdracht uitvaardigde, in te rekenen. Matt Dillon, Willem Dafoe, Neal McDonough, Amy Smart, en Tom Berenger schitteren in deze film, een keiharde actie thriller van regisseur Chris Brinker, één van de producers van 'The Boondock Saints'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bad Country aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
germaine
Geachte, fantastische film, goede kwaliteit zonder flauwe momenten is een aanrader!!!!!
Bedankt.

Reviews

Anoniem
Helemaal geen vervelende film. Eerlijk gezegd had ik er nog wel iets meer van verwacht, maar dat komt mogelijk door de aantrekkelijke filmhoes. Ondanks dat, zeker wel het kijken waard. Een film waar je gerust een zaterdagavond voor vrij kunt houden. Er zit voldoende vaart in en het verhaal blijft boeiend.
Anoniem
De film speelt zich af in Louisiana, een staat in het zuiden van de VS. Een agent haalt een crimineel over om zijn tipgever te worden. Hierna volgt een spannende film waarvan je niet kan voorspellen hoe deze afloopt. De acteurs spelen overtuigend hun rol, de enige actrice ook. Er zit erg veel geweld in maar ook veel mooie natuurbeelden. Mooi om eens gezien te hebben.
loading