Gut (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tom verveelt zich. Hij heeft een keurige baan en een gezinnetje maar mist opwinding. Zijn beste vriend Dan stelt voor om een...
Gut

Gut

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 28 min

Tom verveelt zich. Hij heeft een keurige baan en een gezinnetje maar mist opwinding. Zijn beste vriend Dan stelt voor om een avondje horrorfilms te kijken, net als vroeger. Tom heeft geen zin maar Dan belooft dat hij iets te zien krijgt wat hij nooit eerder zag. Tot zijn schrik ontdekt Tom dat Dan een snuff-film in handen heeft waarin te zien is hoe een psychopaat vrouwen vermoordt voor de camera en hun lichamen aan stukken snijdt. Geen special effect maar echt! Tom is geschokt. Maar weerzin en fascinatie strijden om voorrang. De maker van de films heeft het echter inmiddels op Tom voorzien. Is het al te laat? Een intense psychologische horrorfilm over een normale man die verwikkeld raakt in een wereld van moord, bloed en verminking.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gut aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een slechte film. Hij is fout gemonteerd en er is weinig acteertalent te zien. Er gebeurd erg weinig in de film en er word te lang gefocust op één ding. In ieder geval is het geen spannende film.
loading