Gabrielle (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De muzikaal getalenteerde, maar verstandelijk beperkte Gabrielle wil graag op haar eigen benen staan en is op zoek naar...
Gabrielle

Gabrielle

Drama Romantiek Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

De muzikaal getalenteerde, maar verstandelijk beperkte Gabrielle wil graag op haar eigen benen staan en is op zoek naar liefde, maar wordt tegengehouden door haar aandoening. Alles komt in een stroomversnelling wanneer ze verliefd wordt op een jongeman die ze ontmoet bij een koor voor verstandelijk gehandicapten, die dezelfde uitdagingen als zij kent. Ze beginnen aan een relatie, terwijl ze bezwaren van hun families en maatschappelijk werkers negeren, die vrezen dat ze niet kunnen omgaan met volwassen relaties. Gabrielle is vastberaden om te bewijzen dat ze fout zaten, terwijl ze een aantal hindernissen moet overwinnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gabrielle aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Lieve film, langzaam, mooi thema, goed acteerwerk. Realistisch voor zover mogelijk. Filmhuiscameravoering. Zou voor heel wat mensen die werken en leven met mensen met een verstandelijke beperking een mooie kans zijn om met elkaar in discussie te gaan over de manier waarop er soms omgegaan wordt met liefde en seksualiteit in deze omgeving.

Reviews

Anoniem
Goede film waarin goed geacteerd werd, met name Gabriëlle acteert uitstekend.
Het is een film met een boodschap; hoe ver moet je geestelijk gehandicapt zijn om niet meer eigen beslissingen te mogen nemen? Deze vraag is subliem aan de kaak gesteld in deze film.
Daarnaast, voor de francofielen onder ons, er werd in het Frans geacteerd met een vreemd accent. Verder in de film werd duidelijk dat het Canadees Frans was, dit gaf charme aan de film
loading