Stories We Tell (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De voor een Oscar genomineerde regisseur Sarah Polley laat in de film Stories We Tell familie en vrienden aan het...
Stories We Tell

Stories We Tell

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 44 min

De voor een Oscar genomineerde regisseur Sarah Polley laat in de film Stories We Tell familie en vrienden aan het woord over hun herinneringen aan Sarahs moeder. Dit levert een intrigerend beeld van een sterke, fascinerende en mysterieuze vrouw. In Stories We Tell komen diverse familieleden, vrienden en kennissen en familiegebeurtenissen voorbij. De film schetst een portret van een intelligent, warm en liefhebbend gezin. We zien beelden van Sarah Polleys moeder door de tijd heen. Elk gezinslid heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen visie op het verleden en de waarheid. Hoe beïnvloedt het geheugen de herinnering?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stories We Tell aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading