Puncture (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mike Weiss is een raadselachtige maar briljante jonge advocaat, maar hij is ook een junkie. Hij zwerft van prostituees en...
Puncture

Puncture

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 36 min

Mike Weiss is een raadselachtige maar briljante jonge advocaat, maar hij is ook een junkie. Hij zwerft van prostituees en straattuig naar hooggeplaatste advocaten en rechters en is verwikkeld in een voortdurende strijd om zijn twee botsende werelden in balans te houden. Wanneer de verpleegster Vicky in aanraking komt met een besmette naald op haar werk nemen Mike en zijn partner Paul Danzinger de zaak met tegenzin aan. In hun onderzoek stuiten ze echter op een enorm corruptieschandaal in de zorgsector. De twee jonge advocaten worden al snel geconfronteerd met de grootste en gevaarlijkste rechtszaak uit hun loopbaan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Puncture aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Bijzondere film, die je wel verrast. Het is een boeiend verhaal, over een verpleegkundige die hiv krijgt doordat ze geprikt wordt met een naald. Er blijkt een naald op de markt te zijn die dat kan voorkomen, maar ziekenhuizen willen daar niet aan, vanwege afspraken, corruptie en geldkwesties.
Een film over een advocaat die daar helemaal in opgaat en aan ondergaat.
Niet direct een feelgood movie, maar wel zeker interessant omdat het geen doorsnee film is.
loading