Crossing Lines 1.01 - Pilot Part 1 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC),...
Crossing Lines 1.01 - Pilot Part 1

Crossing Lines 1.01 - Pilot Part 1

Misdaad Series
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 47 min

Carl Hickman, ex-politieagent uit New York, voegt zich bij International Criminal Court (ICC), een team van specialisten in een internationale politie-eenheid. Terwijl hij nog af moet rekenen met trauma's uit zijn eigen verleden, probeert hij een seriemoordenaar op te sporen die zijn slachtpartijen niet binnen de landsgrenzen houdt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crossing Lines 1.01 - Pilot Part 1 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Frank
Superleuke en soms spannende serie, zeker een aanrader!! Dus ga 'm kijken, alle 10 de delen!!

Reviews

Anoniem
Spannende pilot van deze nieuwe politieserie, waarin een team specialisten uit diverse westerse landen hun expertise bundelen om zo een internationaal opererende seriemoordenaar op te kunnen pakken.
Goed en overtuigend gespeeld door een voor mij onbekende cast; het script is realistisch en geloofwaardig. De toon is met deze aflevering gezet en smaakt naar meer. Ik geef voorlopig een vette 7.
loading