Insidious: Chapter 2 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Josh en Renai Lambert zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton, die ternauwernood een...
Insidious: Chapter 2

Insidious: Chapter 2

Horror Thriller
Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

Josh en Renai Lambert zijn dolgelukkig met de terugkeer van hun zoon Dalton, die ternauwernood een bovennatuurlijke wereld wist te ontsnappen met behulp van zijn vader. Josh' ongewone connectie met deze bovennatuurlijke wereld blijft echter een gevaar. De Lamberts besluiten samen om dieper in zijn jeugd te graven om te achterhalen wat de oorzaak is van deze connectie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Insidious: Chapter 2 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Coen en Nelly
Hele spannende film en een knap vervolg op het ook al zeer spannende deel 1. Dit soort horror mag wat ons betreft vaker voorbij komen. Acteerprestaties goed, spanning goed, verhaallijn goed doordacht en knap uitgewerkt. Kijken dus deze film, maar we raden wel aan deel 1 eerst gezien te hebben. Voor ons een tien!

Reviews

Anoniem
Wel spannend (ik durfde niet meer naar de keuken in mijn eentje), maar ook stom.
Anoniem
Ik vond het een goede film. Veel schrikmomenten. Ik vond deel 1 beter, maar toch een zeer goed verhaal. Spannend vanaf de eerste minuut. Ik raad deze aan voor iedereen die van horror houd. Kijk wel eerst deel 1. Word je snel bang van horror films, kijk hem dan niet alleen.
jessica
Insidious deel 2 is een spannende film. Het is echt een vervolg van het eerste deel met dezelfde acteurs. Het is een spannende horror met af en toe wat schrikmomenten. Wel vond ik het verhaal af en toe verwarrend en moeilijk te volgen, maar dat valt later weer op z'n plek. Ik geef deze film een 7.
Anoniem
De 2de deel van Insidious is een spannende horrorfilm met veel schrikmomenten en ik houd heel veel van klassieke horror die 'waargebeurd' is. Ik vind het heel erg voor de jongen, want hij ziet alleen maar geesten. Ik kan me niet voorstellen dat het echt is gebeurd in de realiteit. Ik heb de film alleen gezien, thuis in het donker. Een echte horror-klassieker. Je moet het gezien hebben!!!
Anoniem
Spannend
Anoniem
Deel twee van Insidious is een slap vervolg op deel één. Wel goed dat de hoofdrolspelers van deel één ook in deel twee spelen. Er waren schrikmomenten aanwezig, maar te voorspelbaar. Het verhaal was op bepaalde momenten verwarrend.
Emre
Insidious 2 is een hele leuke horrorfilm die heel eng is maar als je de film in het donker ziet dan is het heel erg. Het gaat over een familie die wordt achtervolgd door geesten. Ook al gaan ze naar een ander huis ze blijven hun achtervolgen. Het jongetje is de ergste van de familie, hij is degene die de geesten het meest ziet en hij kan ook in verband komen met de duistere wereld. De vader van die jongen wordt behekst door een geestenjongen en die moeder zegt dan tegen die man maak je familie dood. Het einde is het schokkend maar echt waar laat deze film niet aan kleine kinderen zien.
loading