The Muppet Movie (1979) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Ze zijn onuitstaanbaar... Ze zijn gewoonweg onweerstaanbaar! De Muppets...
The Muppet Movie

The Muppet Movie

Komedie Familie
Taal: Engels Jaar: 1979 Duur: 1 u 31 min

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Ze zijn onuitstaanbaar... Ze zijn gewoonweg onweerstaanbaar! De Muppets in hun eerste echte hoofdfilm! Zie hoe hun flitsende opgang naar roem en rijkdom ooit begon: met een regenboog, een lied... en een Kikker. Aangemoedigd door een beroemde impresario gaat Kermit de Kikker op weg naar Hollywood om een ster te worden. Onderweg sluiten Fozzie, Gonzo en de oogverblindende Miss Piggy zich bij hem aan. Ook zij willen filmster worden. Maar alle kansen lijken verkeken wanneer Kermit in handen valt van Doc Hopper, een fastfoodkoning die zijn keten van kikkerbilletjesrestaurants wil promoten!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Muppet Movie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
O nee ze beet in mijn pet
loading