Bolt Nederlands gesproken (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Bolt vertelt het verhaal over de TV-held, een hond met verrassende superkrachten....
Bolt (NL)

Bolt (NL)

Animatie Komedie Kids Avontuur
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 48 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Bolt vertelt het verhaal over de TV-held, een hond met verrassende superkrachten. Zijn leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur; tenminste alleen als de camera's in de studio's draaien. Want wat Bolt niet weet is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio's en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire TV ster per ongeluk van de set terecht komt in New York City, begint pas echt zijn grootste avontuur. Op zijn reis door 'onze' wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny. Daarbij krijgt hij hulp van twee onwaarschijnlijke reisgenoten - de super cynische kat, Mittens en een aan TV verslaafde, over-enthousiaste hamster en Bolt's grootste fan, Rhino. Op zijn avontuurlijke reis komt Bolt erachter dat hij geen superkrachten nodig heeft om een echte held te zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bolt (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een supergezellige familiefilm. Een spannend verhaal en mooi getekend. Kortom: een echte aanrader om te zien !

Reviews

Anoniem
De kinderen hebben genoten
Anoniem
Die hamster is echt heel leuk
mario
Het is een aangename familiefilm, zo eentje om op te zetten als de neefjes en nichtjes verzameld zijn (paasei-zoeken iemand?). Ideaal voor consumptie voor jong en oud.De actiescènes zijn politiek correct en bloedeloos. Het enige spijtige voor mezelf is de gedubte versie. De woordgrappen komen gewoon veel beter uit in het Engels. Maar dat ligt waarschijnlijk aan mij.
Anoniem
Leuke Disney animatiefilm, een van de weinige die ik nog niet gezien had. Vond deze film beter dan Chicken Little, maar het is geen hoogvlieger zoals films als de Lion King of Toy Story. Toch aangenaam verrast. Deze film krijgt van mij, net als van IMDb, een verdiende 7!
loading