The 25th Reich (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na Iron Sky en Frankenstein's Army is er nu... The 25th Reich! 1943. Een team Amerikaanse militairen krijgt...
The 25th Reich

The 25th Reich

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 21 min

Na Iron Sky en Frankenstein's Army is er nu... The 25th Reich! 1943. Een team Amerikaanse militairen krijgt een geheime missie: via een tijdmachine worden ze 50.000 jaar naar het verleden gestuurd om een UFO te traceren. Met deze buitenaardse technologie hopen de Amerikanen de nazi's te verslaan. Maar de missie verloopt niet helemaal als gepland en het duurt niet lang of onze helden moeten het opnemen tegen gigantische prehistorische monsters en... nog grotere nazi-robots! Let's kick some nazi ass! Zet je schrap voor een spectaculaire mix van humor, science fiction en vette monsteractie!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The 25th Reich aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Aardige film. Ben benieuwd naar het vervolg
loading