Craigslist Joe (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 31 dagen. Geen geld. Geen vrienden. Alleen Craigslist. Craigslist is een Amerikaanse website waarop mensen gratis...
Craigslist Joe

Craigslist Joe

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 26 min

31 dagen. Geen geld. Geen vrienden. Alleen Craigslist. Craigslist is een Amerikaanse website waarop mensen gratis advertenties kunnen plaatsen, om iets te verkopen maar ook voor vriendschap, werk, wonen en andere zaken. Zou iemand kunnen overleven met alleen Craigslist? Joe Garner besloot het te proberen. In een tijd waarin Amerika de ergste economische crisis ooit te verwerken heeft, waarin de werkloosheid hoger is dan ooit en waarin steeds meer mensen dakloos raken, begint Joe aan een relevant en actueel experiment: overleven zonder vangnet. Geen geld, geen familie, geen vrienden. Alleen de goedheid van vreemden. Het resultaat is een verrassende en hartverwarmende documentaire in de stijl van Supersize Me! Geproduceerd door Zach Galifianakis van The Hangover-films!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Craigslist Joe aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading