Inside the Fifty Shades (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De romantrilogie Fifty Shades of Grey zijn niet alleen bestsellers, de boeken hebben ook de interesse...
Inside the Fifty Shades

Inside the Fifty Shades

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 57 min

De romantrilogie Fifty Shades of Grey zijn niet alleen bestsellers, de boeken hebben ook de interesse aangewakkerd voor seksuele relaties die gebaseerd zijn op dominantie, onderwerping, en sadomasochisme. Wat weinig mensen weten, is dat deze zogenaamde BDSM-relaties veel vaker voorkomen dan wordt aangenomen. In deze documentaire komen echte vrouwen aan het woord die hun ervaringen en verlangens op het gebied van BDSM delen met de kijker, in openhartige interviews en niets verhullende reconstructies. Ook komen experts aan het woord die uitleggen waarom BDSM zo populair is, en waarom de boeken Fifty Shades of Grey een gevoelige snaar raken bij een hedendaags lezerspubliek. De boeken waren fictie, dit is werkelijkheid...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inside the Fifty Shades aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Het boek " fifty shades of grey " is verbonden aan deze docu, doch men gaf te weinig informatie over de hoe en wat en de sensatie zelf , hoeveel mensen doen dit ? wat ervaren de mannen die deze vrouwen een ' spanking ' geven ? windt het hen op ? Of is het enkel opwindend voor de vrouw die zich laat spanken ? Er is weinig detail over zij die de controle nemen , wat gevoel het hen geeft en of het voor velen het geval is dat zij doen aan BDSM ? Ik blijf met een boel vragen achter en dacht dat deze docu wel heel wat zou beantwoorden , echter blijft het helaas bij korte interviews van verschillende mensen die vertellen over WAT ze doen en beknopt vertelt men ook waarom en wat men ervaart blijft zowat een mysterie. Ik zelf zou er dus nooit aan beginnen zonder meer informatie .
Deze docu mocht best opgevuld worden met normale vragen aan normale mensen . wel is duidelijk dat de grens tussen seks en psychologie zeer dun is .
Fijne docu , maar helaas zonder veel nut voor mij .Een vijf
loading