Zarafa (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN: Dit is het kleurrijke en op waarheid gebaseerde verhaal van Maki, een tienjarig jongetje die ontsnapt...
Zarafa

Zarafa

Animatie Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 15 min

NEDERLANDS GESPROKEN: Dit is het kleurrijke en op waarheid gebaseerde verhaal van Maki, een tienjarig jongetje die ontsnapt aan een slavenhandelaar. Hassan, Prins van de Woestijn, krijgt de taak Zarafa naar Parijs te brengen, als geschenk aan de Franse koning. Maki reist hen achterna, want hij wil geen afscheid nemen van zijn nieuwe vriendje én heeft beloofd Zarafa weer thuis te brengen. Op hun lange tocht door de woestijn van Afrika naar Frankrijk beleven ze spannende avonturen die ze nooit zullen vergeten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Zarafa aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
De beste film die ik tot nu toe heb gezien! Leuk voor jong en oud. Twee lotten komen bij elkaar en scheiden daarna uit elkaar. Een mooi verhaal.
loading