Angels of War (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. September 1943: in het door de Nazi bezette gedeelte van de Oekraïne bevind zich een kamp die de Duitsers de naam...
Angels of War

Angels of War

Oorlog Drama Actie
Taal: Russisch Jaar: 2013 Duur: 2 min

September 1943: in het door de Nazi bezette gedeelte van de Oekraïne bevind zich een kamp die de Duitsers de naam Hoffnung hebben meegegeven. De gevangenen bestaan uitsluitend uit eeneiige tweelingen tot de leeftijd van 16 jaar. Doel van het kamp is om te dienen als onderdeel van medische experimenten. Bij een ontsnappingspoging weet één van de kinderen te ontsnappen. De Nazi's zet alles op alles om het ontsnapte kind weer terug te vinden. Voor de lokale bevolking breken er zware tijden want zo lang het kind niet is terug gevonden gaat de zoekactie door en worden de inwoners onder zware druk gezet om het kind uit te leveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Angels of War aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Heléne
Indrukwekkende film, die een tragische werkelijkheid weergeeft. Mooi ook dat de hoofdpersonen niet de standaard Hollywood-filmsterren zijn, maar mensen die bij het decor passen.
Een aanrader!
loading