La Vie d'Adele (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De vijftienjarige Adèle droomt van de liefde van haar leven. Wanneer ze Thomas ontmoet - een donkere, knappe en...
La Vie d'Adele

La Vie d'Adele

Drama Romantiek Arthouse
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 2 u 53 min

De vijftienjarige Adèle droomt van de liefde van haar leven. Wanneer ze Thomas ontmoet - een donkere, knappe en vriendelijke vreemdeling die onmiddellijk verliefd op haar wordt - lijkt haar droom werkelijkheid te worden. Maar een ongemakkelijke erotische mijmering verstoort de romance nog voor die eigenlijk begint. Adèle droomt dat een mysterieus, blauwharig meisje bij haar in bed kruipt en haar met een allesoverheersende wellust en plezier bezit. Ze kan haar echte verlangens niet langer negeren - Adèle valt op meisjes. Dan verschijnt het prachtige en sensuele blauwharige meisje opnieuw en ze zoekt toenadering tot Adèle. Dit is het begin van een passioneel en chaotisch liefdesverhaal...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om La Vie d'Adele aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer realistisch en knap geacteerd verhaal. Vooral de erotische scenes zijn erg gewaagd. Het is de filmmakers en acteurs erg goed gelukt om een beklemmende sfeer neer te zetten als het gaat om de acceptatie van jezelf en je seksuele geaardheid. Een aanrader voor de art house-fan.

Reviews

Anoniem
Hoewel de film erg lang duurt kun je tot het einde je aandacht erbij houden. Zeer realistisch geacteerd, je zou zo zeggen dat het dagelijkse leven van een tiener gewoon gefilmd is in plaats van geacteerd. Het verhaal is aangrijpend wat betreft de coming out van een jong meisje en de zoektocht naar een relatie. Wat ik wel mis is het vertellen aan en de reactie van de ouders. Dit is voor veel mensen toch een zeer moeilijk punt in hun leven en had er wat mij betreft bij verwerkt kunnen worden.
loading