Planes Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende...
Planes (NL)

Planes (NL)

Kids Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

NEDERLANDS GESPROKEN. De wereld van Cars bereikt nieuwe hoogtes in Planes, Disney's hoogvliegende animatie komedie boordevol actie en avontuur. Maak kennis met Dusty, een sproeivliegtuigje met hemelhoge dromen, die een unieke kans krijgt om het op te nemen tegen de snelste vliegtuigen van de wereld in de grootste race die ooit in de lucht heeft plaatsgevonden. Dusty heeft een groot hart, maar ook twee grote problemen: hij is niet bepaald gemaakt om te racen en hij heeft hoogtevrees. Zijn moed wordt op de proef gesteld wanneer deze onwaarschijnlijke held hoger wil komen dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Met een beetje hulp van zijn vrienden vindt Dusty zowel de moed om meer te zijn dan waar hij voor gebouwd is, als de inspiratie om boven zichzelf uit te stijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Planes (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Mijn zoontje is er gek van!

Reviews

Anoniem
Leuke film voor jong en oud, redelijk origineel ook.
Anoniem
Leuke film. Super de super leuk. Leukste momentje: dat een andere auto ripslinger, ripstinker noemt :-). Beetje voorspelbaar, dat wel. Maar echt een film uit de heerlijke fantasie wereld van cars met de diepere boodschap kinderen te motiveren ver boven zichzelf uit te stijgen. Letterlijk en figuurlijk in dit geval! Niet zo uitmuntend als de cars film zelf, maar verdient zeker een dikke acht.
Anoniem
Planes is net als Cars een hele leuke film. De animaties zijn heel erg mooi ik zal het nooit vergeten echt een coole film en het is voor alle leeftijden!!
Anoniem
Leuk
Anoniem
Planes is heel erg voorspelbaar, maar ook heel erg leuk.

Planes is geproduceerd door DisneyToon Studios, maar is een spin-off van Pixars animatiefilm Cars. Het heeft dan ook alle kenmerken van een Pixar-film, maar is een stuk minder ambitieus. Er zijn prachtig vormgegeven vliegtuigen met menselijke eigenschappen. Er is een verhaaltje dat ons leert dat je je angsten moet overwinnen en dat als je maar je best doet, je alles kan bereiken. Er zijn goed uitgewerkte personages en er is humor, heel veel humor.
Anoniem
Planes is net als Cars een bijzonder leuke film. De animaties zijn mooi en de kinderen zijn er weg van. Er zitten daarnaast genoeg grapjes voor volwassenen in. Bij Cars herken je de auto's, wat bij de vliegtuigen een stuk lastiger is. Desalniettemin een hartstikke leuke animatiefilm!
Anoniem
1 erg leuke film!
loading