Turbo Nederlands gesproken (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Turbo droomt van het snelle leven. Maar hij heeft een probleem, hij is een slak....
Turbo (NL)

Turbo (NL)

Animatie Kids Komedie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Turbo droomt van het snelle leven. Maar hij heeft een probleem, hij is een slak. Door een bizar ongeluk lijken Turbo's dromen toch uit te komen. Plotseling krijgt hij superkracht en racet hij iedereen voorbij! Met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk avontuur en neemt hij het op tegen auto's in de race van het jaar, de Indy 500. Niemand gelooft dat hij kan winnen, want hij is en blijft een slak. Zal Turbo het onmogelijke waar maken? Turbo is een bliksemsnelle, grappige en hartverwarmende film voor de hele familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Turbo (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Deel 1 vonden we al leuk en deze is ook superleuk

Reviews

Anoniem
leuk
Anoniem
Erg leuke film! Mooie animatie en grappige film.
Anoniem
Supergave leuke gezellige familiefilm. Echt een film die gaat over je dromen waarmaken, hoe onmogelijk die ook lijken. Echt een aanrader.
Anoniem
Ik vind het een leuke film, vooral voor kinderen en het heeft een leuke animatie en het is kleurrijk en een ontzettend leuke animatie kinderfilm. Het heeft een leuke opbouw naar zijn superkrachten turbo. De film heeft als moraal dat hoe klein je ook bent, je droom nooit groot genoeg kan zijn. En dat vriendschap hierin een grote rol speelt. De droom van slak Turbo is het winnen van een autorace. Lukt het Turbo om binnen enkele seconden van slakkentempo naar formule 1-tempo te gaan? Bekijk het in deze 90 minuten
Anoniem
Een grappige, leuke en spannende animatiefilm voor zowel kinderen als volwassenen. Zeker een aanrader voor de gehele familie. Zeker 4,5 ster waard. Een dikke 8.
Anoniem
Een ontzettend leuke animatie kinderfilm. Het heeft een leuke opbouw naar zijn superkrachten turbo. De film heeft als moraal dat hoe klein je ook bent, je droom nooit groot genoeg kan zijn. En dat vriendschap hierin een grote rol speelt. De droom van slak Turbo is het winnen van een autorace. Lukt het Turbo om binnen enkele seconden van slakkentempo naar formule 1-tempo te gaan? Bekijk het in deze 90 minuten durende film die in een Turbo flits voorbij zal gaan. Veel kijkplezier.
Anoniem
Samen met mijn kinderen van 8 en 6 gekeken. Voor allebei was het een grappige en ook spannende film. Ze hebben veel in een deuk gelegen, maar ook meegeleefd met Turbo. Leuk thema, beetje voorspelbaar plot, maar dat mag ook wel voor zo'n kinderfilm. Zeker een aanrader voor kinderen, maar ik vond het stiekem ook erg leuk om mee te kijken! Een dikke 7.
Anoniem
Leuke film, mooie effecten en erg leuk voor kinderen.
Anoniem
De film was leuk.
loading