A Case of You (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het hilarische scenario van deze eigentijdse romantische komedie werd geschreven door hoofdrolspeler Justin Long....
A Case of You

A Case of You

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 28 min

Het hilarische scenario van deze eigentijdse romantische komedie werd geschreven door hoofdrolspeler Justin Long. Andere rollen zijn voor Evan Rachel Wood, Vince Vaughn, Sienna Miller, Sam Rockwell, Brendan Fraser en Peter Dinklage, de regie is in handen van Kat Coiro. Een jonge schrijver (Justin Long) wordt verliefd op een serveerster. Via haar Facebook pagina komt hij erachter wat haar interesses houdt en besluit hij zich daarin te gaan verdiepen om zo haar droomman te worden. Het lijkt te werken, maar bezorgt hem ook veel kopzorgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om A Case of You aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Joyce
Het is een hilarische komedie die helemaal past in de tijd van nu. Het idee dat mensen ideeën van internet halen en zich totaal aan aanpassen is aan de ene kant vreemd en bizar en aan de andere kant misschien wel superlief, de twist tussen deze twee kanten maakt de film erg leuk om naar te kijken. Ik zou m lekker op een zondagmiddag kijken voor twee uurtjes prima vermaak.

Reviews

Anoniem
This is not funny!! Na een 1/2 uur nog niet gelachen
loading