Machete Kills (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Machete wordt gerekruteerd door de Amerikaanse president voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling....
Machete Kills

Machete Kills

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 43 min

Machete wordt gerekruteerd door de Amerikaanse president voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet kartelleider Mendez the Madman uitschakelen, die een raket op Amerika wil afvuren. Nadat Machete zich een weg door Mexico heen heeft gevochten en eindelijk bij zijn doelwit aankomt, blijkt dat de raket is gekoppeld aan het hart van Mendez. De raket kan alleen worden uitgeschakeld door wapenhandelaar Luther Voz, die op zijn beurt met een wapen in de ruimte plannen heeft om een wereldwijde oorlog te ontketenen. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Machete Kills aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Machete is back.
Althans, dat dacht ik. Er doen allerlei grote namen mee, maar er zit geen lijn in. Het klotst op en neer, matig acteerwerk ook... Had er veel meer van verwacht na het daverende 1e deel.
Roy
Veel van verwacht na het uitstekende eerste deel maar dit viel tegen.
Het verhaal springt van de hak op de tak en verder gaat alles volledig over de top. De logica ontbreekt volledig en de vele bekende namen en gezichten smieren er maar wat op los. Het lijkt wel of deze film zonder script gemaakt is en het einde hint alleen maar naar een volgend deel dus eigenlijk is dit een tussendeel zonder einde. Jammer misschien is het volgende deel wel weer een goede film.
loading