Force of Execution (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alexander Coates zijn criminele imperium legt hem geen windeieren en is verwoestend voor zijn vijanden. Totdat...
Force of Execution

Force of Execution

Misdaad Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 35 min

Alexander Coates zijn criminele imperium legt hem geen windeieren en is verwoestend voor zijn vijanden. Totdat zijn beste huurmoordenaar, Roman Hurst, een routineklus verprutst. Alexander spaart het leven van zijn protegé, maar verlamt zijn handen waardoor hij niet meer kan werken. Wanneer Iceman, een meedogenloze moordenaar, verschijnt moet hij echter nog eenmaal de hulp inroepen van Hurst.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Force of Execution aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film met een goed verhaal. De moeite waard om te huren!!

Reviews

Anoniem
Het is weer een echte Seagal-film. Geen goede acteurs, in elk geval acteren ze niet goed. Geen geweldig verhaal maar wel erg leuk om naar te kijken als je niets anders te doen hebt. Ik blijf de vechtscènes met Steven toch geweldig vinden. De Aikido is echt prachtig. Toch wel jammer dat er weinig van die scènes in zitten. En Steven is dik geworden dus het vechten staat hem minder goed dan vroeger.
loading