Rozengeur en Wodka Lime 4.02 - Een Eigen Huis (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de vriendinnen brainstormen over een vrijgezellenparty voor Babette, voelt Donna...
Rozengeur en Wodka Lime 4.02 - Een Eigen Huis

Rozengeur en Wodka Lime 4.02 - Een Eigen Huis

Drama Nederlandstalig Series
Taal: Nederlands Jaar: 2003 Duur: 44 min

Als de vriendinnen brainstormen over een vrijgezellenparty voor Babette, voelt Donna de erotische spanning tussen Catherina en haar buurman, die 'toevallig' met zijn band optreedt in het café. Babette laat duidelijk doorschemeren dat ze verrassingsfeestjes haat en maakt zich meer zorgen over haar sollicitatie tot rechter-in-opleiding. Het huis dat Robin heel impulsief koopt, verkeert in zo'n smakeloze en slecht onderhouden staat, dat Catherina Bob belt voor hulp. Donna vreest het ergste, als ze haar winkel moet overlaten aan een zestienjarig meisje.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Rozengeur en Wodka Lime 4.02 - Een Eigen Huis aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading