Baantjer 5.10 - De Cock en de Moord met Illusie (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een mysterieuze zaak voor De Cock en Vledder, want de assistent van een beroemde...
Baantjer 5.10 - De Cock en de Moord met Illusie

Baantjer 5.10 - De Cock en de Moord met Illusie

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 41 min

Een mysterieuze zaak voor De Cock en Vledder, want de assistent van een beroemde illusionist wordt dood gevonden. Was zij nog wel goed? Was ze niet te oud of speelde er iets anders?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.10 - De Cock en de Moord met Illusie aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
De donkere wereld van de illusie wordt ineens helemaal verlicht als een assistent komt te overlijden door moord. Een persoon die al enige tijd meedraaide in dit wereldje was die ineens overbodig? Als het team van de recherche door zoekt naar de dader stuiten ze op verschillende onverklaarbare dingen. De moordenaar probeert met illusies onder zijn/haar straf uit te komen, maar gelukkig weet de Amsterdamse politie hier wel raad mee. Uiteindelijk zijn de heren niet voor 1 gat te vangen.
loading