Baantjer 5.07 - De Cock en de Moord op de Psychiater (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jonatan Berg, psychiater, ligt dood in zijn werkkamer. De man heeft geen...
Baantjer 5.07 - De Cock en de Moord op de Psychiater

Baantjer 5.07 - De Cock en de Moord op de Psychiater

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 42 min

Jonatan Berg, psychiater, ligt dood in zijn werkkamer. De man heeft geen familie. Om inzicht te krijgen in de laatste uren dat hij nog leefde, besluit De Cock dat Vledder, Prins en Keizer alle patiënten van de laatste dag moeten verhoren. Al snel wordt duidelijk dat Berg nogal onorthodoxe behandelingsmethoden hanteerde. Daarbij blijkt dat hij samen met collega Douma bezig was met een onderzoek naar de psyche van zware criminelen. Die samenwerking tussen Douma en Berg verliep niet bepaald vlekkeloos.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.07 - De Cock en de Moord op de Psychiater aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een psychiater met wat ongebruikelijke gewoontes komt te overlijden door moord. Opvallend is dat zijn collega's niet de enthousiasme deelde voor deze ongewone manier van onderzoeken. Een ingewikkeld mysterie, vooral omdat alle patiënten van de dokter nader worden onderzocht en geen enkele de intelligentie had om dit te kunnen doen, of wel? Na uitgebreid onderzoeken komen beide heren tot een spannende conclusie.
loading