Baantjer 5.06 - De Cock en de Vleesgeworden Moord (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Projectontwikkelaar Coen Simons wordt dood aangetroffen in een oude school die...
Baantjer 5.06 - De Cock en de Vleesgeworden Moord

Baantjer 5.06 - De Cock en de Vleesgeworden Moord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 45 min

Projectontwikkelaar Coen Simons wordt dood aangetroffen in een oude school die verbouwd gaat worden tot een appartementencomplex. Al snel wordt het De Cock duidelijk dat vrijwel alle betrokkenen oude klasgenoten zijn en dat door de moord vooral wat oud leed naar boven komt. De aannemer van het complex blijkt ook nog een vinger in de financiële pap te hebben. Voor de Cock het weet, moet hij twee moorden oplossen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.06 - De Cock en de Vleesgeworden Moord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
In deze aflevering komen veel verschillende personages voor en dat maakt het verhaal wat verwarrend, maar niet minder spannend. Van 1 moord de dader zoeken is al moeilijk genoeg, maar als er dan nog eentje bij komt, lijkt het alsof de antwoorden ver weg zijn en het dynamische duo misschien de verkeerde kant op aan het zoeken is.
Uiteindelijk weten ze toch te achterhalen wie de dader of eventuele daders. Blijken ze dan toch al die tijd de goede richting in te kijken of is niets wat het lijkt?
loading