Baantjer 5.05 - De Cock en de Moord uit Woede (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De stinkend rijke Martine de Wech, enig erfgename van De Wech, een geslacht dat al...
Baantjer 5.05 - De Cock en de Moord uit Woede

Baantjer 5.05 - De Cock en de Moord uit Woede

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 40 min

De stinkend rijke Martine de Wech, enig erfgename van De Wech, een geslacht dat al 200 jaar in de cacao zit, wordt dood gevonden. Haar vader Anton de Wech en haar man Pepijn zijn ontroostbaar. De Cock en Vledder komen erachter dat Martine een keiharde zakentante was die door haar collega's van een effectenbureau niet echt op handen werd gedragen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.05 - De Cock en de Moord uit Woede aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een pittige familieruzie loopt helemaal uit de hand? Althans dit lijkt in eerste instantie zo, gelukkig kijken Vledder en de Cock verder dan hun neus lang is en zien zij hele andere dingen.
Een spannende aflevering met veel verschillende wendingen en een onverwachts einde. Zeker een leuke serie om te volgen, al jaren mijn favourite!
loading