Baantjer 5.03 - De Cock en de Moord aan Boord (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het water. De Cock en Vledder komen...
Baantjer 5.03 - De Cock en de Moord aan Boord

Baantjer 5.03 - De Cock en de Moord aan Boord

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 45 min

Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het water. De Cock en Vledder komen erachter dat hij Eddy de Zwart heet en dat hij met zijn aangetrouwde familie een jachthaven runt. Al snel blijkt dat de vrouwen daar de dienst uitmaken. Tot De Cocks verbazing lijken ze geen van allen rouwig over het feit dat de enige man in hun gezelschap overleden is. Maar schijn bedriegt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.03 - De Cock en de Moord aan Boord aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Wederom een spannende aflevering van het dynamische speur-duo. Ditmaal lijken ze beland in een bedrogen wereldje vol vrouwen die alles bij elkaar liegen. Ze lijken geen van alle getreurd om het feit dat de man is overleden of zouden zij hier verantwoordelijk voor? De Cock en Vledder gaan op onderzoek uit en stuiten op diverse onverklaarbare verklaringen die elkaar continu tegenspreken. Gelukkig weet het duo altijd wel weer de oplossing te vinden.
loading