Baantjer 5.02 - De Cock en het Dode Kind (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Cock en Vledder moeten de dood van een klein jongetje onderzoeken. Tot hun afgrijzen...
Baantjer 5.02 - De Cock en het Dode Kind

Baantjer 5.02 - De Cock en het Dode Kind

Misdaad Series
Taal: Nederlands Jaar: 1999 Duur: 47 min

De Cock en Vledder moeten de dood van een klein jongetje onderzoeken. Tot hun afgrijzen constateren zij dat er opzet in het spel is. Maar wie vermoordt nou een kind? Ze gaan ervan uit dat er sprake moet zijn van een ongeluk. Als ze erachter komen dat het jochie een gedragsstoornis had, blijken er opeens meerdere verdachten te zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Baantjer 5.02 - De Cock en het Dode Kind aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 4:3
Joyce
Een hele heftige aflevering, een moord op een kind. Stiekem snap ik zelf niet zo goed waarom ze voor dit thema gekozen hebben, ergens gaat het me namelijk gewoon te ver, desondanks was het een zinderende aflevering en heb ik vol afschuw gekeken. Eenmaal wetend wie de dader is krijg je zelfs medelijden, een verhaal met gevoel en het doet je aan het denken zetten.
loading