Prisoners (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Keller Dovers dochtertje en haar vriendin ontvoerd worden, komt de zelfverzekerde agent Loki aan het hoofd van...
Prisoners

Prisoners

Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 27 min

Wanneer Keller Dovers dochtertje en haar vriendin ontvoerd worden, komt de zelfverzekerde agent Loki aan het hoofd van het onderzoek te staan. Loki vindt al snel een verdachte, maar moet hem vrijlaten wegens gebrek aan bewijs. Keller is echter overtuigd van zijn schuld en gaat zelf achter de man aan. Ondertussen heeft Loki een nieuwe verdachte in het vizier. De twee mannen zoeken wanhopig naar de meisjes, elk aan zijn kant van de wet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Prisoners aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Geweldig mooie en ontroerende film. Hugh Jackman als Keller Dover zet een fantastische en sterke personage neer in deze film, door zijn overtuiging springt hij er met stip boven uit. Ook acteur Paul Dano als Alex Jones en Jake Gyllenhaal als detective Loki mogen er wezen.
Prisoners is een Amerikaanse thriller/dramafilm uit 2013, en was genomineerd voor 15 Awards waarvan er 5 gewonnen zijn o.a.National Board of Review voor: Top 10 film en beste Cast, Hollywood Film Festival award voor Jake Gyllenhaal als Best Suporting actor en de People's Choice Awards voor favoriete drama film.
De film is verder best een lange zit, maar doordat je in het verhaal wordt meegenomen vliegt de tijd om. Vond de film erg goed, ontroerend en liet een grote indruk bij me achter. Zeker een aanrader!

Reviews

Joyce
Een spannende film die je wel even doet opletten. De verhaallijn is op een gegeven moment opgesplitst en dat maakt de film eventjes een stukje spannender. Erg goede personages en wat mooi acteerwerk, desondanks hadden de personages wellicht iets meer diepgang verdiend. Al met al een leuke film voor op een zaterdagmiddag, maar 5 euro vind ik nogal aan de hoge kant stiekem.
Geert
Echte aanrader. Wanneer het dochtertje van Jackman verdwijnt, start er een heuse zoektocht. Wanneer een ietwat rare jonge man wordt aangehouden gaat hun hoop leven, doch het blijkt een vals spoor te zijn, of toch niet? Jackman gaat op z'n eentje verder met het onderzoek op een onorthodoxe manier weliswaar. Zal hij zijn dochter tijdig terugvinden? Als er ook nog een andere verdachte opduikt wordt het allemaal wat ingewikkelder, toch blijft hij vastberaden. De rest moet je zelf zien en ontdekken want het is een zeer sterk verhaal. Goed geacteerd, je voelt de onmacht, je voelt de woede, je leeft echt mee en eens de puzzelstukjes in elkaar vallen........ een super clou! Topfilm.
Anoniem
Het was een erg gave film die van begin tot eind spannend was! De film zat sterk in elkaar en de rol van de vader is erg goed gespeeld. Het film heeft een verrassend verloop en de onmacht van de vader is mooi in beeld gebracht. Op een gegeven moment krijg je wel in de gaten wat er waarschijnlijk gaat gebeuren, maar dat maakt de film niet minder goed. Wij hebben in elk geval genoten van deze spannende film en zouden hem iedereen aanraden die ff lekker avondje een filmpje wil kijken! Ook de opbouw is trouwens goed.
Anoniem
Zeer spannende film. Ik kon mij de wanhoop goed voorstellen.
De film heeft veel verrassende wendingen. Tot het eind blijft de film boeien. Al met al met veel plezier gekeken, film voldeed aan de verwachtingen. Als je van thriller/misdaad houdt kun je deze film gerust huren. Er wordt goed geacteerd. Dit is wel een van de betere films die ik in de afgelopen maanden heb gezien. Ik hoop dat er binnenkort meer goede films bij meJane.com zijn.
Anoniem
Mooie en spannende film met een verrassend eind! De film wordt goed opgebouwd en de spanning zit er vanaf het moment van ontvoering gelijk in.
Anoniem
Moeite waard om te kijken!!
Johan
Een meeslepende en indrukwekkende film. De personages zijn erg divers en worden door de acteur heel goed neergezet. De wanhoop en de frustratie van vader Dover en agent Loki komen zeer realistisch over. Nogmaals hele bijzondere film waar je wel even van moet bijkomen.
Anoniem
Echt een aanrader, spannend tot het laatste moment!
Anoniem
Prisoners is een ontzettend goede film. De film duurt lang, maar dat komt omdat de karakters en het verhaal zeer zorgvuldig zijn uitgewerkt. Ook de details zijn mooi ingevuld, waardoor je de angst en pijn van de ouders voelt. Het plot is complex, maar niet ongeloofwaardig. Het einde had naar mijn smaak iets minder open mogen zijn. De cast, ten slotte, doet zijn werk meer dan goed hetgeen van zulke namen ook mag worden verwacht.
Anoniem
Totaal niet mijn smaak maar als je begint te kijken kun je er niet mee stoppen. Geweldig acteerwerk en bizarre wendingen. Je moet wel goed op blijven letten en een sterke maag hebben want de aanwijzingen zijn tot op het eind behoorlijk subtiel. Niet wegkijken dus als het te eng of spannend wordt!
Anoniem
Het is een bijzondere film, die na het kijken nog wel even bleef hangen. De kern van het verhaal is spannend en neemt je mee naar welke keuzes en dilemma's je maakt zodra een geliefde van je in gevaar is. Hoe ga je daar mee om?
Het blijft wel tot aan het eind spannend en onduidelijk wat er gebeurd is, wie er verantwoordelijk is etc etc.
Echter ben ik het eens met de reviews onder mij: met vlagen langdradig en langzaam. Wel mooi om eens gezien te hebben, maar zou het niet direct als eerste keus aanraden.
Sandra
Het begin was spannend daarna dutte de film een klein beetje in.. Hij is toch wel heel erg goed!
De zoektocht van een ouder naar zijn kind wordt heel goed neergezet! Hoe wanhopig kan iemand worden! Zeker een aanrader!!!!
Anoniem
Erg goede film en zeker de moeite waard. Hoe wanhopig kan een vader worden als zijn kind verdwenen is? Tot wat is hij in staat? Nou veel. Goede acteurs, goed verhaal en eens iets heel anders dan de X-men films die 'Wolverine' meestal maakt. Hij laat hier zijn een zeer goed acteur te zijn die niet alleen met wapens zwaait. Spannend tot het eind en toch ook een zeer verrassend, onverwacht, einde van de film.
Anoniem
Een film die langzaamaan opkomt en werkt naar een hoogtepunt. Het zet je niet vanaf het eerste moment op het puntje van je stoel. Al met een film die het kijken waard is. Verhaallijn van een gefrustreerde, boze vader die zijn dochter zoekt is vaker voorbij gekomen. Maar ondanks dat een goed verhaal.
Anoniem
Ik vond het een goede film, met veel verrassende wendingen. Tot het eind blijft de film boeien. Al met al met veel plezier gekeken, film voldeed aan de verwachtingen. Als je van thriller misdaad houdt kun je deze film gerust huren. Er wordt goed geacteerd. Voor meJane.com niveau een aanrader, want ik vind overall het aanbod vaak wat mager.
Anoniem
Goed gespeelde politiefilm, waarin Jake Gyllenhaal als gedreven politieman zoekt naar 2 vermiste kleine meisjes. De film staat niet bol van de acties , maar gaat eigenlijk over de grens tussen goed en kwaad, als het kwaad goede mensen treft. Het is ook een dramafilm en opgenomen in een langzaam tempo. Toch blijf je geboeid kijken en is de spanning groot.
Ik geef een 8.
Maarten
Zeer goede film!
Quinty
Een zeer goede film. Het is in het begin wel even lastig om er echt goed in te komen en er gebeuren soms veel dingen door elkaar. Maar als je goed oplet en alles volgt dan kom je er wel uit. Je moet veel nadenken bij deze film maar het verhaal is wel steengoed!
Stefan
Wat een geweldige film! Ik denk de beste film die ik de afgelopen tijd heb gezien.
De cast is al goed, maar dat acteerwerk is echt geweldig! Hugh Jackman, wat een topper is dat zeg... en de spanning is echt van begin tot het eind op 100% zeg maar. Je verslapt geen moment maar wordt er helemaal in gezogen en probeert mee te denken hoe het nu eigenlijk zit. Pffff...deze film had ik echt niet willen missen. Ik geef een dikke vette 9!
Anoniem
Steengoede film, sterke cast en een goed plot. Spannend tot het eind, met een verrassende twist.
Anoniem
Een goede film. De film laat zien hoe wanhopig ouders zijn als hun kind vermist is en zij er alles voor overhebben om hun kind te vinden. Je denkt steeds te weten wie de dader is, het einde van de film is verrassend. Een aanrader.
Alireza
Geweldige film! Zeer zeker de moeite waard. Van begin tot eind geboeid zitten kijken. Als je se7en leuk vindt, moet je deze ook zeker zien!
Anoniem
Vond het op zich een goede film, het feit is dat hij langzaam op gang komt en zeer donker is met niet echt een goede snelheid. De karakters vind ik met zulke namen een beetje kleurloos. Al met al niet slecht maar vond het een verdomd lange zit voor een zeer dun verhaal, is mijn mening
loading