Romeo and Juliet (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Klassiek Shakespeare-verhaal over Romeo en Juliet, twee jongeren die hun liefde trachten te bezegelen temidden...
Romeo and Juliet

Romeo and Juliet

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 54 min

Klassiek Shakespeare-verhaal over Romeo en Juliet, twee jongeren die hun liefde trachten te bezegelen temidden van hun tegen elkaar strijdende families, de Capulets en Montagues.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Romeo and Juliet aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
De Italiaanse regisseur Carlo Carlei heeft van deze nieuwe verfilming van het beroemde liefdesverhaal "Romeo & Juliet" een heerlijk ouderwets romantisch drama gemaakt. Er wordt in deze Engels-Italiaans-Zwitserse coproductie overtuigend geacteerd. Douglas Booth schittert als 'Romeo' en Hailee Steinfeld overtuigt als 'Juliet'. Maar ook de andere spelers doen het goed. Enkele voorbeelden: Christian Cook is leuk als 'Mercutio', Ed Westwick zet een goede 'Tybalt' neer en Kodi Smit-McPhee overtuigt als 'Benvolio'. Het liefdesdrama van Shakespeare wordt verzorgd en sfeervol in beeld gebracht. Het camerawerk is dik in orde. De locaties zijn mooi, de decors zijn schitterend en de kostuums overtuigen. De prachtige muziek van de Poolse componist Abel Korzeniowski is zeer opvallend, is haast constant aanwezig en weet op de juiste momenten extra te ontroeren. Aanrader!
loading