Chez Nous (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Chez Nous is de naam van een gezellig 'café chantant' in het hartje van Amsterdam. De eigenaar Adje heeft...
Chez Nous

Chez Nous

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 37 min

Chez Nous is de naam van een gezellig 'café chantant' in het hartje van Amsterdam. De eigenaar Adje heeft grote financiële problemen en zes stamgasten, zes normale vrienden, bedenken een abnormaal plan om Chez Nous te redden. Ze beramen een kraak en stelen een kostbaar collier uit een zwaarbewaakt museum. Een spannend, spetterend en ontroerend spektakel met een eigenzinnig randje.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Chez Nous aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Een geweldige leuke film. De cast is al helemaal geweldig. Eindelijk weer eens een leuke Nederlandstalige gay feelgood movie. Vanaf het eerste moment zit je in een leuk verhaal. Hebben zelfs heerlijk mee gezongen met de nummers in de film. Een echte aanrader.

Reviews

Anoniem
Beetje een film als 13 in een dozijn, met een bekende plot. Toch leuke cast en interessante subplot. Wel typische Nederlandse stereotypering.
Anoniem
Ja aan het begin was het gelijk lachen. De humor is gewoon typisch Nederlands maar wel echt supergrappig. Verder is de verhaallijn goed. De plekken in de film zijn ook bekend. Echt een aanrader om deze te bekijken
Anoniem
Hilarische wegkijkfilm.
Anoniem
Leuke makkelijke film, met veel bekende acteurs!
Anoniem
Mooie film van eigen bodem. Goede cast, leuk verhaal, een echte feel good movie. Aanrader!
Ilana
Een hele leuke, gezellige film! Er zit een goede verhaallijn in, is grappig en er komen vele bekende acteurs voorbij, zoals Peter Faber, John Leddy, Isa Hoes, Thomas Acda en vele anderen. 'Chez Nous' is echt een gezellige buurtkroeg, waar iedereen elkaar zo'n beetje kent. Lekker gezellig in Amsterdam! Deze film krijgt van ons een mooie 8.
Anoniem
Mooi verhaal en goede acteurs. Een happy end.
Anoniem
Een prachtig verhaal. Het is een spannend, romantisch en ook nog eens een komediefilm. Ik geef de film een 8. De facetten zijn goed uitgewerkt en krijgt als kijker veel gevoel mee in de film. Daarbij lijkt het alsof je meegenomen wordt en zo naar het Chez Nous toe zou willen gaan. Ik vind het een goede film met een goed script! en om zeker niet te vergeten, echt een lachertje
Anoniem
Beetje gay maar wel ok
gerline
Een prachtig verhaal. Het is een spannend, romantisch en ook nog eens een komediefilm. Ik geef de film een 8. De facetten zijn goed uitgewerkt en je krijgt als kijker veel gevoel mee in de film. Daarbij lijkt het alsof je meegenomen wordt en zo naar het Chez Nous toe zou willen gaan. Ik vind het een goede film met een goed script!
loading