Short Term 12 (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Grace is een jonge vrouw die actief is in de jeugdzorg. Samen met haar vriend Mason werkt ze in een tehuis voor...
Short Term 12

Short Term 12

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 33 min

Grace is een jonge vrouw die actief is in de jeugdzorg. Samen met haar vriend Mason werkt ze in een tehuis voor uithuisgeplaatste jongeren. Deze zware baan zorgt ervoor dat haar relatie, haar verleden en haar toekomst onder druk komen te staan.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Short Term 12 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rob
Erg mooi drama dat het vooral van de sterke acteerprestaties moet hebben. Vanaf het begin tot het eind weet de film te boeien ondanks het af en toe trage tempo. De speelduur van de film is niet al te lang waardoor het ook zeker nergens als een 'lange zit' aanvoelt. Enige kleine minpuntje is de onnodige introductie van de niet uitgewerkte verhaallijn over de nieuwe medewerker. Deze kleine, sympathieke film is een absolute aanrader.

Reviews

Anoniem
Deze film hoort niet echt thuis in het genre Filmhuis. Op zich een aardig verhaal maar echt een Amerikaanse 'alles komt goed'-film. De nieuwe collega maakt minder vorderingen dan de jongeren, maar dat komt misschien omdat hij de enige niet ervaringsdeskundige is. In de film wordt mooi gebruik gemaakt van licht. Niet een uitblinker maar wel een aardige film om gezien te hebben.
Anoniem
Een zeer goede film, zeker een aanrader!
loading