Squadra Antimafia 2.03 - Cimici (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Anti-Maffia Squad is geschokt door de moord op Michela Torrisi die zou getuigen tegen Rosy...
Squadra Antimafia 2.03 - Cimici

Squadra Antimafia 2.03 - Cimici

Series Actie
Taal: Italiaans Jaar: 2010 Duur: 1 u 34 min

De Anti-Maffia Squad is geschokt door de moord op Michela Torrisi die zou getuigen tegen Rosy Abate. In werkelijkheid heeft Claudia de moord in scène gezet om haar kroongetuige te beschermen. Dit zorgt voor argwaan binnen de Squad. Fiammi vermoedt dat Claudia iets verbergt en gaat op onderzoek uit. Zonder het te weten zet ze daarmee de hele operatie en het leven van Michela Torrisi op het spel. Ondertussen krijgt de Squad een tip dat de Abate Familie een rechter uit de weg wil ruimen die onderzoek heeft laten doen naar de witwaspraktijken van de maffia. Kan de Squad deze moordaanslag op tijd voorkomen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Squadra Antimafia 2.03 - Cimici aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading