For Those in Peril (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aaron woont in een klein en afgelegen Schots vissersdorp. Het is een hechte gemeenschap. Wanneer hij als enige...
For Those in Peril

For Those in Peril

Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 29 min

Aaron woont in een klein en afgelegen Schots vissersdorp. Het is een hechte gemeenschap. Wanneer hij als enige overlevende terugkeert van een mysterieus bootongeluk waarbij vier vissers en zijn broer omkomen, wordt hij door de dorpelingen buitengesloten en beschuldigd. Aaron weigert te geloven dat zijn broer is overleden en gaat naar hem op zoek, aangespoord door bijgeloof en folkloristische tradities.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om For Those in Peril aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Gruwelijk

Reviews

Coen en Nelly
Nou, niet slechtste film ooit, die hebben we al gezien en heet 'de ontmoeting', maar heel boeiend ook weer niet. Er had veel meer ingezeten. Meer verhaal, meer acteerwerk, meer spanning... Maar het mocht niet zo zijn. Als je de keus hebt, en die heb je, zouden wij voor een andere film kiezen... Wij waarderen deze film met een vijf...
Anoniem
Slechtste film ooit, wat een grap
Anoniem
Pfffffffffffff, ga d'r maar voor zitten! Niet om weg te mijmeren bij de romantiek van een vissersdorpje. Hoe troosteloos en kil de inwoners hem als enige overlevende bejegenen.
Het verlies van zijn broer geeft hem zo'n opdonder dat hij vreemd gedrag gaat vertonen. Prachtig verfilmd, beklemmend en op het einde zelfs beangstigend.
loading