Greetings From Tim Buckley (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In 1991 repeteert een jonge Jeff Buckley voor zijn optreden tijdens een tribute show ter ere van zijn...
Greetings From Tim Buckley

Greetings From Tim Buckley

Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 39 min

In 1991 repeteert een jonge Jeff Buckley voor zijn optreden tijdens een tribute show ter ere van zijn vader, wijlen volkszanger Tim Buckley. Terwijl hij worstelt met de erfenis van een man die hij nauwelijks kende, vormt Jeff een vriendschap met een mysterieuze jonge vrouw die bij de show werkt en begint hij de potentie van zijn eigen muzikale stem te ontdekken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Greetings From Tim Buckley aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Deze film is echt alleen voor de liefhebbers van Tim en Jeff Buckley, hun muziek en (dit deel) van hun levensverhaal. De film is te saai en gewoontjes als je hier niks mee hebt. Acteerwerk is wel goed. Penn Badgley zet wel een goede prestatie neer, kan ook nog echt zingen en lijkt bij vlagen bizar veel op Jeff Buckley. Als je van muziek houdt en zin hebt om 'te observeren' prima, anders zou ik iets anders huren.
loading