Duke (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dare is rechercheur in Los Angeles. Na werktijd bestrijdt hij de misdaad door in het geheim voor eigen rechter te spelen en...
Duke

Duke

Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 38 min

Dare is rechercheur in Los Angeles. Na werktijd bestrijdt hij de misdaad door in het geheim voor eigen rechter te spelen en het op te nemen tegen het ergste tuig. Daarbij raakt hij geobsedeerd door een schimmige crimineel die de hele buurt terroriseert. Deze duistere persoon staat ook centraal in een officieel onderzoek dat op hetzelfde moment wordt geleid door de vastberaden politie-inspecteur Robert Morrison. Naarmate Dare zijn prooi steeds dichter nadert, blijkt het hele politieapparaat achter hen allebei aan te zitten. Nu moet Dare kleur bekennen en voor de keuze die hij maakt, zal hij een onvoorstelbare tol moeten betalen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Duke aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een film met een goed diepgaand verhaal. De film is spannend en aangrijpend, maar is zeker geen familiefilm, je moet er van houden.
Boeiende film die je eerst moet grijpen, dan wil je het einde weten. Erg mooi maar ook apart verfilmd, erg goede acteurs, ik vind het een aanrader.

Reviews

Stefan
Poeh poeh, ik moest er effe aan wennen maar uiteindelijk vind ik het toch een goede film. Spannend, tikkeltje vaag, apart gefilmd en goed geacteerd. Ik vind vooral de diepere laag (de flashbacks zeg maar) in de film een mooie verhaallijn geven. Al voel je daardoor wel al aan waar het naartoe gaat en hoe het gaat aflopen. Desalniettemin, een 7!
loading