Stag (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als onbetwiste leider van zijn vriendenkring is Ken ook de top-organisator van vrijgezellenfeesten. Daarbij gaan alle remmen...
Stag

Stag

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 21 min

Als onbetwiste leider van zijn vriendenkring is Ken ook de top-organisator van vrijgezellenfeesten. Daarbij gaan alle remmen los, over het voorval met 'de ijsblokjes, het achterwerk en de ananas' wordt nog steeds met pijnlijke grimas nagepraat... Maar nu is de gevreesde dag aangebroken: Ken stapt zelf in het huwelijksbootje en hij verwacht een gruwelijke wraakactie van zijn veelgeplaagde maatjes. Helaas blijkt al snel dat zijn vrienden nog grotere idioten zijn dan hij al vermoedde. De avond dreigt op een sisser uit te draaien, maar gelukkig hebben de jongens wel aan een stripper gedacht! Tot blijkt dat zij de schrijfster van het Manopauseblog is, waarin zij onvolwassen mannen, zoals Ken en zijn vrienden, met de grond gelijk maakt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Stag aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Erg leuk.
Dacht eerst een kopie van The Hangover maar in tegenstelling daarvan erg origineel

Reviews

Anoniem
Heel erg saaie film. Ik verwachtte een soort Hangover-film, maar het leek er totaal niet op. In de film worden er een hoop grappen besproken maar er gebeurt uiteindelijk niks. Echt een afrader!
Floortje
Een film over een mannelijke vriendengroep waarvan er al een heel aantal zijn getrouwd. Nu is het de beurt aan degene die de meest rottige grappen met z'n vrienden uithaalde op hun stag party's. Hij slaat doodsangsten uit voor wat hem te wachten staat! Zijn vrienden proberen wel het een en ander te regelen maar het ontbreekt ze aan creativiteit. Uiteindelijk komen ze allemaal hun ware aard tegen en onthullen ze dit bewust of onbewust aan elkaar. De film is wat traag en niet extreem grappig. Was een aardige film maar geen top komedie...
loading