Feuten: Het Feestje (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Feuten Het Feestje begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch...
Feuten: Het Feestje

Feuten: Het Feestje

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2013 Duur: 1 u 20 min

In Feuten Het Feestje begint het nieuwe studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwige student Olivier de Ruyter vecht een conflict uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Feuten: Het Feestje aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Komen de andere seizoenen van Feuten ook nog online? Vind het echt geweldig!

Reviews

Anoniem
Ik heb de serie gevolgd, dus ik was er stiekem een beetje op verheugd om de film te gaan zien. Helaas viel me dit echt enorm tegen. Op één of andere manier onderscheidt de film zich er absoluut niet van, behalve dat een film wat langer duurt. Ik had wat meer verrassingselementen verwacht en wat meer spanning. Het is best een leuke film voor op een brakke zondagmiddag, maar ik zou 'm niet direct kiezen voor een zaterdagavond met vrienden. Ook is hij best wel kort.
Anoniem
De serie was leuk, maar deze film is echt slecht! Heel jammer.
Anoniem
Vette film
Joyce
Ik heb de serie gevolgd, dus ik was er stiekem een beetje op verheugd om de film te gaan zien. Helaas viel me dit echt enorm tegen. Op één of andere manier onderscheidt de film zich er absoluut niet van, behalve dat een film wat langer duurt. Ik had wat meer verrassingselementen verwacht en wat meer spanning. Het is best een leuke film voor op een brakke zondagmiddag, maar ik zou 'm niet direct kiezen voor een zaterdagavond met vrienden.
Maarten
Prachtige film met als thema vriendschap en liefde.
loading