100 Below Zero (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer in Europa meerdere vulkaanuitbarstingen plaatsvinden en daardoor een gigantische aswolk de zon blokkeert,...
100 Below Zero

100 Below Zero

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 25 min

Wanneer in Europa meerdere vulkaanuitbarstingen plaatsvinden en daardoor een gigantische aswolk de zon blokkeert, breekt er een nieuwe ijstijd aan. Een Amerikaans stel moet alles op alles zetten om hun kinderen, die studeren in Parijs, het land uit te krijgen, voordat het hele continent bevroren is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 100 Below Zero aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Gewoon slecht.
Zowel het verhaal als de acteurs als de special effects voldeden bij lange na niet aan het verwachtingspatroon.
Bea
Ontzettend slechte film, eerder een B-kwaliteit. Als je de details leest dan denk je dat het een prima rampenfilm is maar niks is minder waar, de jongen is 8 keer op de grond beland. Haha, film was dus zo spannend dat ik ze maar ben gaan tellen. Nee, niet echt een aanrader dus.
Anoniem
Wat een ongelofelijk slechte film zeg! Gewoon zonde van je geld. Je kon precies zien dat alles achteraf toegevoegd was en de special effect zijn Kwalitatief Uitermate Teleurstellend. We dachten dat deze film zou lijken op "The Day After Tomorrow" maar het was totaal niet met elkaar te vergelijken. De hoofdpersonen lagen de meeste tijd op de grond dan dat ze werkelijk iets deden. Het waren geen 2de rangs, maar 5de rangs acteurs. Echt een low-budget film, waar je je de meeste tijd aan ergert. Het einde was ook al waardeloos. We zijn bijna nooit negatief over films, maar we weten niks positiefs over deze film te bedenken.
Anoniem
Weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Qas het een comedy, een try out? Heb me bescheurd om de film. Het plaatje was veelbelovend maar wat een hoop fouten. Wel sneeuw geen sneeuw, ergens onbekend en toch direct een hartmachine kunnen vinden. Echt, de lijst is heel lang van wat er niet klopt. Parijs is verwoest zeggen ze, maar de bussen en auto's en mensen rijden gewoon. Gebouwen staan er alsof er niets gebeurd is. Dialogen zoals dat ze met school gestopt is midden in een scène waar de wereld vergaat en onder betonblokken bedolven kunnen worden, lol. Nee dit was nog geen Euro waard. Jammer want leek me een goede film. Heel veel doorgespoeld ..
loading