When She's Dancing (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Max is een ambitieuze punk-rocker en zijn band Systemfehler staat op het punt van doorbreken. Dit komt met name...
When She's Dancing

When She's Dancing

Romantiek Muziek Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 38 min

Max is een ambitieuze punk-rocker en zijn band Systemfehler staat op het punt van doorbreken. Dit komt met name doordat de band op school en in de regionale muziekscene grote bekendheid kreeg met de populaire hit 'When Inge Tanzt'. Het nummer gaat over de eco-activiste Inge die een klasgenote is van Max. Sinds de band dit nummer voor de hele school ten gehore bracht is de band razend populair, maar kunnen Max en Inge elkaar niet meer uitstaan!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om When She's Dancing aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Lekkere romantische muziekfilm. Geen diepgaand verhaal, wel lekker om naar te kijken en ook lekkere livemuziek. Inge, de alternatieve wereldverbeteraar, over wie de band een spotlied schreef, wordt overtuigend neergezet. Haar tegenspeler Marcus, die het schoolbandje leidt ook. Natuurlijk komt er bij de beide tegenpolen romantiek om de hoek kijken en kunnen de liefhebbers daarvan lekker weg zwijmelen. De titelsong blijft overigens nog wel een tijdje in je hoofd nadreunen.
loading