Meek's Cutoff (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het jaar 1845, in de eerste dagen van de Oregon Trail, neemt een groep van drie families de bergbewoner Stephen...
Meek's Cutoff

Meek's Cutoff

Drama Western Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 38 min

In het jaar 1845, in de eerste dagen van de Oregon Trail, neemt een groep van drie families de bergbewoner Stephen Meek in de arm om hen over de Cascade Mountains te gidsen. Meek beweert een binnenweg te kennen en leidt de groep langs een onbekende weg over de woestijnachtige hoogvlakte om uiteindelijk te verdwalen in de droge rotsachtige woestenij. De komende dagen zullen de emigranten geplaagd worden door honger, dorst en hun gebrek aan vertrouwen in elkaars overlevingsinstinct. Wanneer ze een indiaan tegenkomen moet de groep kiezen tussen een onbetrouwbare gids en een man die altijd al hun natuurlijke vijand is geweest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Meek's Cutoff aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 4:3

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading