Haunter (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nog een dag en dan zou Lisa Johnson zestien worden, maar ze is gedoemd om voor eeuwig en altijd vijftien te blijven. Sinds...
Haunter

Haunter

Horror
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 33 min

Nog een dag en dan zou Lisa Johnson zestien worden, maar ze is gedoemd om voor eeuwig en altijd vijftien te blijven. Sinds 1985 herleven Lisa en haar familie de dag voor ze vermoord werden, tot Lisa wakker wordt en zich realiseert wat er aan de hand is. Wanneer ze het gevoel krijgt dat er iemand achter haar aanzit gaat ze op zoek naar antwoorden in het rijk der levenden...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Haunter aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
op zich een aardige film, niet de beste in zijn soort maar is ook zeker niet de minste.
Anoniem
Dit is echt een hele goeie film, ik heb hem laatst gezien en hij is heel spannend en leuk! Alleen wordt het een beetje te vaak herhaald. Leuk bedacht!
Anoniem
Een leuke horrorfilm, maar mijn persoonlijke mening: niet meer dan dat.
Het verhaal herhaalt zich meerdere keren en je bent aan het wachten op een spannend of mooi einde maar dat komt niet.
Zitten zeker meerdere leuke stukken en schrikeffecten in en daardoor 2 sterren. Leuk om naar te kijken maar geen topper.
Anoniem
Spannend
loading