Josephine (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Josephine is bijna 30 en geobsedeerd door de omvang van haar billen, de oorzaak van al haar problemen. Daarnaast heeft...
Josephine

Josephine

Komedie Romantiek
Taal: Frans Jaar: 2013 Duur: 1 u 25 min

Josephine is bijna 30 en geobsedeerd door de omvang van haar billen, de oorzaak van al haar problemen. Daarnaast heeft ze nog altijd niet de man van haar dromen, alias niet-rokende-goede-kok-die-van-katten-houdt-en-die-veel-kinderen-wil gevonden. Haar enige troost is dat ze samenleeft met Brad Pitt... een schrale troost, want Brad is haar kat. Wanneer haar zus haar huwelijk aankondigt, is dat de druppel die de emmer doet overlopen. Ze verzint een liefdesverhaal, met in de hoofdrol een rijke Braziliaanse chirurg die om haar hand vraagt en haar zal meenemen naar het einde van de wereld. Een leugentje dat haar in een wervelwind van avonturen zal storten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Josephine aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige Franse film waarbij de onzekerheden van 30-jarige singles breed uitgemeten worden, op een hilarische manier. Dit is niet een vage Franse film, maar meer een Hollywoodachtige productie. De hoofdpersoon verzint dat ze gaat trouwen met een Braziliaan en krijgt daarom van haar vrienden een ticket naar Brazilië....

Reviews

Marjan
Leuke film om op een vrouwen avondje te draaien.
Anoniem
Als je een luchtige film wilt zien dan is dit een goeie. Beetje feel-good, beetje (heel klein beetje) filmhuisfilm. Er klopt veel niet, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door het plezier waarmee de acteurs deze film hebben vormgegeven. Leuke scènes en vondsten, soms tenenkrommende situaties. Als alles zou kloppen dan had de film een 10 verdiend!
loading